STORYTIME, EXCELLENT

What’s Breezy?

Breezy on kesällä 2016 perustettu moderniin markkinointiviestintään ja audiovisuaaliseen tuotantoon erikoistunut pieni mutta ketterä markkinointitoimisto. Yrityksen tavoitteena on rakentaa kansallisella tasolla arvostettu ja menestyvä markkinointibrändi, joka tunnetaan korkeasta moraalista sekä luovista ja innovatiivisista ratkaisuista. Pyrkimyksenä on rakentaa vahva ja dynaaminen organisaatio, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, ja jossa vallitsee jatkuva positiivisuuden ilmapiiri.

Breezy ei tule noudattamaan orjallisesti vanhoja ja vakiintuneita toimintatapoja, vaan pyrkii aina löytämään uusia, innovatiivisia keinoja luoda lisäarvoa työntekijöilleen, yhteistyökumppaneilleen sekä asiakkailleen. Tämä on yksi toiminnan keskeisimmistä kulmakivistä. Jos olet kiinnostunut Breezystä työ- tai harjoittelupaikkana, käy tsekkaamassa rekry-sivu.

What’s Bro Bono?

’Pro bono’ (pidempi muoto Pro bono publico) on latinankielinen lauseke, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa ”yleisen hyvän vuoksi” tai ”hyväntekeväisyydestä” (Wikipedia, 2017). Bro Bono on Breezylle ideologia, joka luo perustan yrityksen arvomaailmalle ja jokapäiväiselle toiminnalle.

Valmistuttiin Juuson (Sorjonen) kanssa Lappeenrannan Teknillisestä Yliopistosta (LUT) 2015-2016 vaihteessa ja todettiin, että nyt olis aika siistiä laittaa yritys pystyyn ja alkaa tekemään sitä kuuluisaa omaa juttua. Jeesailtiin aluksi paria tuttua yritystä markkinointiin liittyvissä asioissa ja todettiin nopeasti, että meillä on oikeasti paljon annettavaa alalle. Alettiin sitten pikkuhiljaa duunata mm. verkkosivuja, graafista suunnittelua ja erilaisia kuvausprojekteja. Nyt tätä kirjoittaessa (heinäkuu/2017) ollaan painettu noin vuosi hommia ja meillä on ollut jo yli 60 asiakasta. Tähän joukkoon mahtuu pieniä ja suuria yrityksiä, yhdistyksiä ja esimerkiksi urheiluseuroja. Rauhottumisen merkkejä ei todellakaan ole havaittavissa – päinvastoin. Suunta näyttää tällä hetkellä ihan pelkästään ylöspäin, 🙂
 
TOMMI VILKKO, BRAND DIRECTOR

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Get Breezy.

Toteutamme kaikenkokoiset markkinointiprojektit suurella sydämellä. Jätä meille tarjouspyyntö haluamastasi palvelusta oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

14 + 14 =

Pin It on Pinterest