STORYTIME, EXCELLENT

What’s Breezy?

Breezy on kesällä 2016 perustettu nykyaikaiseen markkinointiviestintään ja audiovisuaaliseen tuotantoon erikoistunut pieni mutta ketterä markkinointitoimisto. Yrityksen tavoitteena on rakentaa kansallisella tasolla arvostettu ja menestyvä markkinointibrändi, joka tunnetaan korkeasta moraalista sekä luovista ja nykyaikaisista ratkaisuista. Pyrkimyksenä on rakentaa vahva ja dynaaminen organisaatio, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, ja jossa vallitsee jatkuva positiivisuuden ilmapiiri.

Breezy ei tule noudattamaan orjallisesti vanhoja ja vakiintuneita toimintatapoja, vaan pyrkii aina löytämään uusia ja innovatiivisia keinoja luoda lisäarvoa työntekijöilleen, yhteistyökumppaneilleen sekä asiakkailleen. Tämä on yksi toiminnan keskeisimmistä kulmakivistä. Jos olet kiinnostunut Breezystä työ- tai harjoittelupaikkana, käy tutustumassa rekry-sivuun.

What’s Bro Bono?

’Pro bono’ (pidempi muoto Pro bono publico) on latinankielinen lauseke, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa ”yleisen hyvän vuoksi” tai ”hyväntekeväisyydestä” (Wikipedia, 2017). Bro Bono on Breezylle ideologia, joka luo perustan yrityksen arvomaailmalle ja jokapäiväiselle toiminnalle.

Valmistuttiin Juuson kanssa Lappeenrannan Teknillisestä Yliopistosta (LUT) 2015-2016 vaihteessa ja todettiin, että nyt olis siistiä laittaa yritys pystyyn ja alkaa tekemään sitä kuuluisaa omaa juttua.

Koulun penkiltä kun päästiin, jeesailtiin paria tuttua yritystä markkinointiin liittyvissä asioissa ja todettiin nopeasti, että meillä on oikeasti todella paljon annettavaa alalle. Palaute kaikesta mitä tehtiin oli erittäin positiivista, joten alettiin nopeasti kehittämään omaa markkinointibrändiä – lähtökohtana oli tuoda Lappeenrannan markkinointiskeneen jotain täysin uutta ja raikasta. Oltiin kuultu kauhutarinoita siitä, miten tietyt markkinointitoimistot oli kohdelleet asiakkaita ja haluttiin toimia itse täysin päinvastaisella tavalla. Meidät tunnettaisiin nykyaikaisista ja luovista markkinointiratkaisuista sekä joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Breezy syntyi vuorokauden sisällä siitä, kun päätös markkinointitoimiston perustamisesta oli tehty. Alettiin nopeasti duunata eri yrityksille mm. verkkosivuja, digimarkkinointia, graafista suunnittelua ja erilaisia kuvausprojekteja. Koulutus antoi luonnollisesti vahvan pohjan yritystoiminnan pyörittämiseen, mutta jatkuva, kova panostus omaan osaamiseen ja verkoston rakentamiseen tekivät Breezystä sen, mitä se on tänään.

Kiitos kaikesta kuuluu organisaation lisäksi meidän huikeille asiakkaille, jotka on mielenkiintoisten projektien ja toimeksiantojen ohella jatkuvasti suositelleet meitä lukuisille eri yrityksille ja yhdistyksille. Maaliviivaa ei oo näköpiirissä, mut tämä jos joku kertoo, että ollaan edelleen oikealla tiellä!

TOMMI VILKKO

Yrittäjä, Brand Director

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Get Breezy.

Toteutamme kaikenkokoiset markkinointiprojektit suurella sydämellä. Jätä tarjouspyyntö haluamastasi palvelusta oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

11 + 7 =

Pin It on Pinterest