Digimarkkinointi

Digimarkkinointi

Google- ja
somemainonta

Kokonainen tiimi markkinoinnin asiantuntijoita apunasi murto-osalla yhden työntekijän kustannuksista! Me autamme sinua näkymään juuri siellä, missä asiakkaasi ovat. Oli kyseessä sitten sosiaalisen median monimutkainen maailma tai hakukoneympäristöt, me luovimme siellä kuin kotonamme.

Jätä digimarkkinointi meidän huoleksemme ja keskity itse pyörittämään yrityksesi ydinliiketoimintaa. Kuukausittaiset raportit ja kehittämispalaverit takaavat, että saat vastinetta markkinointiin sijoittamillesi euroille.

Markkinointi-
budjetti (%/lv)

Liikevaihdon
kehitys (€)

Google-
mainonta

Google-mainonta mahdollistaa tarkasti kohdistetun markkinoinnin asiakkaillesi hakukoneissa sekä Googlen laajassa Display-verkostossa. Ads-mainokset tavoittavat potentiaaliset asiakkaasi heidän etsiessään tarjoamiasi palveluita. Display-verkostossa näyt brändisi mainoksilla todella laaja-alaisesti.

Z
Google Ads
Z
Display-mainonta
Z
Uudelleenmarkkinointi

Usein
kysyttyä

Mitä tarvitsen aloittaakseni digimarkkinoinnin?
M
L

Digimarkkinointi alkaa aina kasvotusten tai etänä käytävällä aloituspalaverilla, jossa käydään läpi markkinoinnin keskeisimmät tavoitteet, kohderyhmät ja markkinointiin varattu budjetti. Toiminnan aloittamiseen tarvitset vain avoimen mielen, mutta palaveriin voit toki valmistautua miettimällä valmiiksi edellä mainittuja asioita.

Paljonko digimarkkinointi maksaa?
M
L

Digimarkkinointipaketin kuukausihinta määräytyy aina yksilöllisesti räätälöitävän paketin sisällön mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. markkinointikanavien ja mainosryhmien määrä sekä palveluun liitettävät lisäpalvelut, kuten graafinen suunnittelu tai valokuvaus.

Kuukausimaksu ei sisällä kolmansien osapuolien (Google ja eri somekanavat) mediabudjettia, vaan se suunnitellaan kuukausikohtaisesti yhdessä vastaamaan toiminnan tavoitteita.

Mitä saan tilatessani Breezyn digimarkkinointipaketin?
M
L

Digimarkkinointipaketin tilatessasi saat kokonaisen tiimin ammattilaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksesi markkinointia. Palveluun sisältyy muun muassa:

  1. Markkinointistrategian luominen
  2. Markkinointikalenterin suunnittelu
  3. Kampanjoiden ja mainosten suunnittelu
  4. Sisällöntuotto ja copywriting
  5. Mainosten graafinen suunnittelu
  6. Markkinoinnin jatkuva analysointi ja kehittäminen yhdessä tilaajan kanssa
  7. Kuukausittainen raportointi selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa

Miksi juuri Breezyn digimarkkinointipaketti?
M
L

Meiltä saat digimarkkinointipaketin, joilla lisäät brändisi tunnettuutta, edistät brändikuvaa ja parannat myyntiä. Mainontaa on suunnittelemassa ja toteuttamassa kokonainen tiimi markkinoinnin ammattilaisia, joten löydämme varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan viestin ja sisällön.

Räätälöimme kiinteällä kuukausimaksulla juuri sinun tarpeidesi mukaisen paketin, josta karsitaan pois ylimääräinen ja keskitytään olennaiseen. Meidän kanssamme tiedät tarkalleen mistä maksat sillä näet toiminnan tehon ja tulokset selkeistä kuukausiraporteista.

Halutessasi saat meiltä samassa yhteydessä myös muut tarvitsemasi markkinointipalvelut, kuten valo- tai videokuvauksen tai vaikkapa laskeutumissivun suunnittelun ja toteutuksen.

Some-
mainonta

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa on tehokkaasti kohdistettava sekä helposti mitattava tapa toteuttaa tavoitteellista markkinointiviestintää. Me autamme sinua löytämään juuri oikeat somekanavat sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan sopivan viestin ja sisällön kohdeyleisösi tavoittamiseksi!

Facebook
Instagram
TikTok
Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous lomakkeella tai lähetä viesti info(at)breezy.fi.

Olen kiinnostunut myös

Valitse palvelut, joita haluaisit sisällyttää tarjoukseen.